Sukurti temą | Į sąrašą
THUGSTOOLS - smogiku ginklai PROFESSIONALTOOLS - profesionalus ginklai NUTTERTOOLS - keisti ginklai PRECIOUSPROTECTION - pilni šarvai. ASPIRINE - pilna gyvybe. YOUWONTTAKEMEALIVE - +2 ieškomumo lygiai. LEAVEMEALONE - 0 ieškomumo lygis. APLEASANTDAY - gražus oras. ALOVELYDAY - nuostabus oras. ABITDRIEG - debesuotas oras. CATSANDDOGS - lietingas oras. CANTSEEATHING - mistiškas oras. PANZER - tankas. LIFEISPASSINGMEBY - pagreitinti laika. BIGBANG - susprogdinti netoli esancias mašinas. STILLLIKEDRESSINGUP - pakeisti žaidejo oda. FIGHTFIGHTFIGHT - žmones pradeda dubasint vienas kita. NOBODYLIKESME - žmones krenta nuo menkiausio tavo smugio. OURGODGIVENRIGHTTOBEARARMS - visi ginkluoti. ONSPEED - eik greiciau. BOOOOOORING - eik leciau. WHEELSAREALLINEED - mašinos be griauciu. COMEFLYWITHME - mašinos skraido, ore vartaliojas. GRIPISEVERYTHING - patobulinti mašinos valdyma. CHASESTAT - parodyti ieškomumo bukle. CHICKSWITHGUNS - merginos gaus ginklus. ICANTTAKEITANYMORE - nusižudyti, jei užkniso gyvenimas. GREENLIGHT - visi šviesoforai žali. MIAMITRAFFIC - eismas juda greit. AHAIRDRESSERSCAR - visos mašinos taps rožines spalvos. IWANTITPAINTEDBLACK - ijungti juoda eisma. TRAVELINSTYLE - skraidancios mašinos. THELASTRIDE - Casket-car. ROCKANDROLLCAR - Limuzinas. RUBBISHCAR - sunkvežimis. GETTHEREFAST - turbo Sabre. BETTERTHANWALKING - Caddy. LOOKLIKELANCE - Lance išvaizda. MYSONISALAWYER - advokato išvaizda. ILOOKLIKEHILARY - Hilary išvaizda. ROCKANDROLLMAN - Rocknroll žmogaus išvaizda. ONEARMEDBANDIT - vienarankio bandito išvaizda. IDONTHAVETHEMONEYSONNY - mafiozo išvaizda. SEAWAYS - ijungti mašinu plaukiojimo režima. LOADSOFLITTLETHINGS - ??? HOPINGIRL - neveikia. AIRSHIP - ??? FOXYLITTLETHING - mafiozo duktes išvaizda. WELOVEOURDICK - škoto išvaizda. GETTHEREQUICKLY - gauti labai greita mašina. GETTHEREVERYFASTINDEED - greitesne mašina. GETTHEREAMAZINGLYFAST - dar greitesne mašina. FANNYMAGNET - moteru magnetas. CHEATSHAVEBEENCRACKED - plikio išvaizda. CERTAINDEATH - cigarete burnoj.
Oho aciu uz kodus man ju lb reikejo ;DDD
ner uz ka
aciu uz kodus
iskur gaut cytu arba modu kas zinot parasikit man i skipe pliz mano skip marius8887
www.gtainside.com gali gauti chytu ar traineriu ira pinigu trainer kad padaro visus tawo pinigus 9999999999999
galit ats malunsparnia koda
atciu uz kodus man labai patiko
labai aciu uz kodus
Prasom duoti plaukimo koda,pinigu koda. pllllliiiiiiisssss!
seaways yra masios plaukia
ir malunsparniai bet ne oro baliunai
koks pinigu kodas
tomio tevas deepfriedmarsbars
bybis ce.. atsisiunciat visi ultimate trainer ir loset su bet kiek pinigu ir pan
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.